Vi har kämpat i motvind..

...bokstavligt talat!
I början av säsongen och långt in på hösten/vintern tränade vi i en hall först med endast tre väggar, sedan regna det in och slutligen blev det så kallt att det knappt gick att vistas i hallen utan ytterjackor!

Den här säsongen har känts jättelång, men på samma gång har det gått jättefort.
Tänk, när vi startade upp efter sommaren i Augusti och någon då skulle ha sagt till mig att i april nästa år så kommer CaperioTumbas damer ha gått upp från div. 2 till div. 1, vunnit JSM-guld och tagit steget upp i Elitserien. Ja, då hade jag garanterat skrattat och undrat vilken drömvärld hen lever i(?).
Men dra mig baklänges, allting går bara man vill!

Div.2-laget har gjort en jätteinsats då man stundtals knappt haft spelare till en hel uppställning, men som visat hjärta och hjärna och gett allt i alla lägen och slutligen vann serien med ett facit på 19 vinster och tre förluster (varav en förlust handlade om regelbrott).



JSM-laget stod för nästa bragd. Efter att ha seglat igenom steg ett och tre, stötte man på lite motstånd i form av Kärra i steg fyra, men lyckades ändå ta sig till steg fem. Där fick de verkligen revansch när de slog ut Kärra i semifinalen och utklassade Skånela IF i finalen! IFK Tumba HK SVENSKA MÄSTARE 2012!



Den 11 april blev det klart. CaperioTumba kommer ha ett lag i elitserien säsongen 2012/2013, men denna gång är det damernas tur! Känns lite bittert att herrarna åkte ut, det är inte många lag som har båda representationslagen i högsta serien!
Efter att ha slutat på en tredjeplats i serien efter Göteborskorna Kärra HF och Önnereds HK så blev det Kroppskultur som stod näst på tur att möta oss.
Men när elitserielaget inte heller kunde rå på oss utan det blev 2-0 i matcher så var det klart, CAPERIOTUMBAS DAMER I ELITSERIEN 2012/2013!




Det känns nästan lite overkligt när man följer damernas slutspel från tv-soffan och plötsligt inser att de som jag just nu kollar på är nästa års motståndare. Jag tror inte man kommer förstå det för ens i premiären nästa säsong!

Självklart har vi firat årets framgångar med mat och bubbel! Tack alla ni som ställt upp under hela säsongen och sett till att allt flytit på runt omkring laget! (Ingen nämnd, ingen glömd)

Det enda jag vill nu är att inte vakna upp ur denna dröm och inse att ingenting har hänt i verkligheten!
/Linderoth

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0