Är det såhär det känns att snubbla på målsnöret?

Så har första matchen 2013 spelats... och fasiken vad bra det såg ut till en början, så här nära vinst har vi aldrig varit.

Lördag kväll 19.00 blåstes matchen mot Kärra HF igång i Tumba Idrottshus.
Tumba tog tag i taktpinnen direkt genom tre snabba mål av Emelie Hildeby-Andersson och är i ledning med 3-2 efter 10 minuter. Lagen följs åt fram till 10-8 innan Tumba drar iväg i målprotokollet till 12-8 efter bra lnjespel från Vickan. I Kärra HF är Jessica Ehrnbring bäst på plan med sin "manliga" spelstil med mycket finess.
I halvtid leder hemmalaget med 16-12.
Det känns bra och publiken är mycket optimistik, kan det här äntligen bli den första segern?

Men den här matchen visar att man ska inte ropa hej förens man har passerat bäcken, det vänder snabbt i handboll med andra ord.
Kärra backar ner i försvar vilket gör att de täpper till de luckor Tumba lyckats hitta i första halvlek och framåt är de mer framgångsrika. Efter tio minuter är de så nära som 17-16, och efter 47 minuter tar Kärra ledningen för första gången i matchen med 20-21, Tumba drar på sig en onödig utvisning för snack, men lyckats ändå hålla emot, men det tar musten ur spelarna och Kärra förvaltar sina lägen väl och vinner tillslut med 24-27,

Direkt efter matchen kändes det väldigt snöpligt, men all heder åt Kärra som inte gav upp.
Fan då, men det är bara att se framåt. På lördag åker laget ner till Lund för att möta H43/Lundagård. Kan revanschlusten bidra till det lilla extra som krävs för att det ska bli vinst?