Första advent

Söndag och helgens bravader har bestått av lussebullebak, pepparkaksgräddning (även fast det mesta av degen slank ner i magen redan innan den blivit formad och bränd i ugnen), glöggkokning, hemmagjord senap och den första julskinkan griljerades. Även julpynt har plockats upp ur källarförrådet och blandats med nyinhandlade ljusstakar och värmeljus.

 

Så himla mysigt att den första snön har fallit till marken också, det lyser verkligen upp och det känns välbehövligt efter denna gråa november-månad.  

 

Det enda som saknas nu är handboll, men det kommer damlandslaget råda bot på när EM börjar på tisdag. Äntligen lite handboll nu när det inte spelas några elitmatcher under uppehållet.

 

Detta uppehåll har lett till en veckas semester från Idro (för att vila från träning finns inte) och vissa har valt att fly landet och jobba på brännan medan andra har fått köra sina intervaller i strålande sol och snö.

 

Men så drar de gemensamma träningarna igång igen. Så fort EM-finalen har avgjorts är det dags för elitserien att spela de sista matcherna innan serien vänder.  För CaperioTumbas del väntar en mycket viktig match då vi möter Kärra som vi fajtades mot redan förra säsongen i Allsvenskan, ska vi lyckas ta de efterlängtade poängen i 2012s sista match?

 

Det kommer bli tufft och hårt, bortaplan och säkerligen inte många i publiken där hjärtat klappar för den blåa-skölden, men laget ska ge allt och aldrig ge upp!

 

Nä nu drar Solsidan igång, höres!

/Linderoth


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0