Det tar sig sa mordbrännaren!

Så var matchen precis avslutad nere i Skåne.
Förlust med 23-19 mot tjejerna i H65 Höör.

CTD började matchen bra, Höörs ena tvillingsyster Jonna Linell gör första målet men sen har CTD ledningen fram till den femtonde minuten. Bäst i CTD lyckas Zäta i början av matchen som nätar tre gånger men när Höör tar över och vi drar på oss utvisningar får Höör chansen att dra ifrån till 13-9 i halvtid.

När andra halvlek börjar är det Höör som är piggast. Höörs målvakt Jannike Nordström låter inte en boll passera förens nio minuter in i andra då CTD tilldöms straff som Vickan säkert sätter i nätmaskorna. Då har CTD hamnat efter i målprotokollet med hela åtta mål, som mest skiljer det 10 mål mellan lagen.
Med ca 18 minuter kvar av matchen vaknar CTD till liv och gör på tio minuter 7 mål och kommer så nära som 22-19, men då är det bara 2 minuter kvar och Höör lyckas pilla in ett mål till innan domaren blåser av matchen.
Slut 23-19.
Matchens lirare blev idag burväktaren Josefine Holst!

Med tanke på de två första matcherna där vi förlorar med tvåsiffrigt så måste det här räknas som en förbättring..

Några andra som också är ute på äventyr den här helgen är Damjuniorerna.
De har tagit sitt pick och pack och dragit norrut till Borlänge där se ska spela steg 1 i årets SM. Till den trupp som åkt upp idag ansluter sig Andrea och Ronja imorgon pga. dammatchen i Skåne.
De inleder idag mot arrangerande Borlänge HK kl 16.30 och fortsätter imorgon mot HK Lidköping och Skruru IK.

I årets USM-trupp är det 94-96 som spelar. Kommer de kunna leva upp till förra årets SM-trupp som tog SM-guld?
Det återstår att se, vi börjar med steg 1 och tar det därifrån!