Träningsläger Köpenhamn dag 3

Dags att stiga upp för att göra sig redo för dag tre!

 

Men någonstans blev det lite galet för ett rum, alla kom ner till frukosten utom just det här rummet… minuterna gick och ingen från det rummet dyker upp. Äh bäst att ta saken i egna händer och kolla vad som försiggår. När vi knackar på dörren är det en alldeles nyvaken Ronja som öppnar dörren och ser smått förvånad ut, men när nyheten kommer att de har försovit sig blir det eld i baken! Martina, Johanna och Ronja yrkar på att det var någon annan som skulle ställt klockan men det visar sig att alla trodde att någon annan hade gjort det vilket resulterade i att ingen gjort det istället!

 

När alla äntligen fått i sig frukost och bytt om rullade bussen iväg mot Roskilde, en bussresa som tog ca 30 min, där skulle vi spendera hela förmiddagen. Började med träning där vi värmde upp med frisbee, skitkul men jag tror de flesta får öva lite mer…

 

Sen tog det inte lång tid av träningen innan vi hade två bortfall. Emma sköt ett skott över Sandra där Sandra får Emmas arm över näsan som spricker och blodet sprutar. Men Mange aka. läkaren tejpar ihop det lite snitsigt och nu var det bara att vänta på ett par snygga blåklockar runt ögonen. Samtidigt på andra sidan lyckas Christina dra på sig en skada i låret, men som inte ska vara något allvarligt.

 

Efter träningen är det gemensam lunch tillsammans med eftermiddagens motståndarlag Roskilde. Roskilde kommer till matsalen innan oss och sitter snällt och väntar på ett ”varsågod” vid sitt bord, men Fille har inte koll på läget utan hugger in på maten direkt innan hon inser att maten inte var klar än. Några arga blickar från Roskilde men va fasen…

 

Till lunchen anslöt sig också Emelie, direkt transporterad från Spanien.

 

Tillbaka till hallen för att spela träningsmatch. Spännande att se vad det här nykomponerade laget kan göra, i årets trupp är det hela nio nya spelare.

 

Roskilde startar i ett rasande tempo där de gång på gång kontrar vilket leder till en 10-målsledning efter 15 min spel, i halvlek står det 20-10 på resultattavlan. Men när vi kommer in i matchen igen blir det desto jämnare och andra halvlek förlorar vi bara med ett mål (14-13), slutresultat 34-23.

 

Vi glömmer första halvlek och tar med oss det som var bra, kul att se de nya spelarna i matchsituation!

 

Efter matchen var det raka vägen tillbaka till hotellet, äntligen dags för lite egen tid!

 

Jag, Linda och Nattis tog tuben in till Ströget och genomförde ett nytt träningspass, springa in i så många butiker som möjligt, pröva plagg och sedan springa till tuben igen för att hinna till middagssamlingen! Å minsann hann vi få med oss ett antal plagg tillbaka, bra shopping!

 

Middag käka vi på Akropolis igen, å jag måste säga att jag tycker lite synd om de övriga middagsgästerna som fick stå ut med vår synnerligt höga ljudnivå...

 

På väg tillbaka var vi några som tog oss en avstickare till Statoil för att få lite kaffe, men en inkompetent Statoil-arbetare fatta inte att det krävs kaffebönor i en kaffemaskin så det blev inge jäkla kaffe, många bittra miner!

 

Kort där efter var det dags för att slutföra helgens teori. Efter ett antal intressanta diskussioner så tror jag tillslut att vi kom fram till något.

 

Många trötta ögon under teoripasset efter denna lång dag och många somna sött tidigt!

 

/Linderoth


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0