Träningsläger Köpenhamn dag 4

Dags för fjärde och sista dagen!

 

Spänningen var olidlig om samma rum skulle lyckas försova sig återigen, men icke! Denna gång hitta alla ner till frukosten i tid.

 

Tessan och Jossan hade dock smugit ner till frukosten vid öppningsdags för att hinna få i sig lite krubb innan det var dags att röra sig mot centralstationen/flygplatsen. Tessan skulle med tåget hem för att lira innebandy-match (ingen rast ingen ro) och Jossan behövde ta sig hem tidigare för att förbereda sig inför tenta.

 

Efter frukosten hade alla utom Johan hade förstått att vi hade inför match-samling kl nio… Johan seglade in lagom till slutet av genomgången skitglad pekandes på klockan att han minsann kom precis i tid, bara det att samlingen var för en kvart sen...

 

Tio noll noll checkade vi ut från hotellet och bussen körde oss en sista gång till Frederiks hallerne för att spela helgens sista kamp mot Lyngby.

 

I den här matchen var vi till skillnad från förra matchen med från början. Men alldeles för enkelt får Lyngby spela in bollen till linjen gång på gång vilket leder till mycket närskott och svårt för Nattis att få tag på bollarna i målet. I den här matchen funkar det bättre framåt men som alltid under försäsong så finns det såklart mycket att träna på inför seriepremiären. Matchen slutar tillslut 21-27 i Lyngbys favör.

 

Efter matchen blev det lunch på mig & Chaplin igen aka pannkakskrig! Hemliga tecken skapades för att tala om för sitt bord att det hade blivit påfyllning av pannkakor på buffebordet å folk armbåga sig fram för att få tag på godbitarna. Tillslut fick ägarna gå ut till övriga lunchgäster och dela ut pannkakor personligen så inte Botkyrkas biffiga brudar skulle roffa åt sig allt, bråka inte med oss med andra ord!

 

När vi länsat bordet och alla förhoppningsvis var mätta och belåtna fick vi släpa all packning tillbaka till det stället där bussen skulle hämta oss å köra oss till centralstationen.

 

Där på centralstationen fick vi äntligen vårt efterlängtade kaffe, i alla fall vissa av oss som gick på cafet. De som skulle köpa kaffe på Seven eleven hade mindre tur, som vanligt när vi vill ha kaffe så tar bönorna slut och ingen kan fylla på!

 

Tåget rullade in på spår 2 16.29 och därmed lämnade vi Danmark för den här gången och åkte under Öresundsbron tillbaka till Sverige.

 

Tågresan kändes lång, vi försökte korta ner den med ett antal lekar, finskorna försökte införa lite finlandssvensk musik (say no more) och folk var överlyckliga att kunna surfa på mobilen igen!

 

Ju närmare vi kom Stockholm, ju mer sjönk temperaturen. I Norrköping öppnade sig himlen och det fortsatte regna fram tills att vi steg av. Något försenade pga ett långsamt tåg framför oss landade vi i Södertälje Syd (några åkte vidare till centralen) vid kvart i tio på söndagskvällen och det kändes skönt att vara hemma igen!

 

/Linderoth


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0